Personeel tekort horeca
Medewerkers
Rob

Personeel tekort? Hoe komt dat nou?

De hele horeca praat er over. Er zijn geen goede mensen te krijgen. Personeel tekort is een vaak gehoorde term. Joh, hoe zou dat nou komen? De horeca heeft natuurlijk al geen goed imago om in te werken. Vraag een willekeurig iemand hoe hij over werken in de horeca denkt en je krijgt de standaard … Read more…

Lees Verder

Ik ben het zat en eis service!

Dit keer een blog vanuit mijn persoonlijke ervaring!   Ik ben het zat, echt spuugzat. Als ik een horeca bedrijf bezoek dan verwacht ik door een professional geholpen te worden! Als gast betaal ik genoeg geld om daar wat te mogen eten en drinken en dan verwacht ik ook service ook! Ik neem je mee … Read more…

Lees Verder

Generatie Z: Gaat de service dood?

Wie is Generatie Z? Generatie Z, geboren tussen 1990 & 2010, ook wel de Screenagers genoemd komt eraan! Zij zijn opgegroeid in een wereld waarin de mobiele telefoon en internet normaal zijn. Alles is onder handbereik van shopping tot sexting. Niets is verder als 1 swipe. En dat worden vanaf nu onze gasten. Want de … Read more…

Lees Verder

Medewerkers vinden

Het gaat beter en nu personeelstekort?! Nu de economie weer aantrekt wordt het gelukkig weer steeds drukker in de horeca. Iedereen blij zou je zeggen. Alleen dient zich nu een nieuw probleem aan. Drukker betekend ook meer medewerkers. En die zijn bijna niet te vinden. Volgens het CBS ervaren horeca bedrijven in het 3e kwartaal … Read more…

Lees Verder

5 tips om je omzet te verhogen

Winst verhogen Winst is omzet min de kosten, Een simpele rekensom en je weet het resultaat. Veel ondernemers beinvloeden deze cijfers door de kosten te drukken en zo meer winst te behalen. Maar je kan het ook van de andere kant bekijken. Verhoog de omzet. 5 tips om de omzet te verhogen 1. Stop met … Read more…

Lees Verder